Flexibel inzetbaar voor klein adviesbureau duurzame huisvesting

Ben je bouwkundig of facilitair opgeleid en heb je interesse in het verduurzamen van bestaande gebouwen? Dan is dit de ideale bijbaan met flexibele inzetbaarheid.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

€11,75
Starts as soon as possible
Location: Delft
Type: Engineering

Job description

Je zult aan de slag gaan voor een ZZP'er. Het is haar visie dat iedereen een bijdrage kan én moet leveren aan een duurzamere leefomgeving. Het verduurzamen van de bestaande bouw is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Als adviseur helpt zij zo veel mogelijk schakels in huisvestingsbranche om de meest effectieve maatregel te vinden en uit te laten voeren in hun gebouw. Daarnaast levert ze als BREEAM expert of als assessor een bijdrage aan het meten van duurzaamheid.

Zij zoekt een handige doener die kan ondersteunen met de uitvoering van de werkzaamheden.

Je hoofdtaken zullen zijn: ondersteunende werkzaamheden bij inspecties (aantekeningen of foto’s maken en deze na de inspectie verwerken in een verslag), voorbereidende werkzaamheden bij start projecten, documenten downloaden en indelen projectdossier bij BREEAM assessments, administratief werk, powerpointtemplates bijwerken, opmaakwerkzaamheden voor folders, programma boekjes, helpen bij het opzetten van mijn podcasts etc.

Duration

Je zult aan de slag voor een langere periode (minimaal 6 maanden) en bent flexibel inzetbaar. Werkdruk kan variëren van 0 - 12 uur per week. De weekdagen en tijden bepaal je in overleg en dit is heel flexibel m.b.t. lesrooster / tentamenperiode. Je zult sommige dingen thuis kunnen doen, en soms mee voor inspectie door heel Nederland.

Skills needed

  • Je bent tweedejaars of ouder met een achtergrond in bouwkunde, facilitair of civiel.
  • Je kan zelfstandig te werk gaan
  • Je werkt analytisch en secuur
  • Je schrijft makkelijk in de Nederlandse taal
  • Je beschikt over een laptop om bij de opdrachtgever aan de keukentafel te kunnen werken.
  • Je bent handig met Microsoft Office / Office 365
  • Ervaring met opmaakprogramma’s als bv Indesign en photoshop zou fijn zijn.
  • Als je kunt helpen met editten van filmpjes en/of podcasts zou dat fijn zijn.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it