Escape room bouwer gezocht!

Lijkt je het gaaf om Escaperooms te bouwen? Scroll dan naar beneden!!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€10,36
Starts on: September 27
Location: In heel Nederland
Type: Creative jobs

Job description

De Beta&Tech Experience (BTE) is ontwikkeld om te laten zien hoe gaaf een carrière in de techniek kan zijn voor leerlingen van VMBO-2. Het programma bestaat uit onder andere een lesprogramma en een escaperoom.


Het komende jaar zal de BTE door heel Noord-Holland worden ingezet. Telkens staat de ervaring een aantal weken op een ander ROC. Leerlingen van omliggende scholen krijgen vooraf een les, bezoeken het ROC en de escaperoom en reflecteren hierop in een tweede les.


We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die het opbouwen en afbreken van deze escaperoom op locatie op zich kunnen nemen. Ben jij technisch, heb jij affectie met escaperooms en ben jij handig met klussen? Dan hebben wij een toffe uitdaging voor jou!

Dit ga je doen:
Als Escape Room Bouwer haal jij de mobiele escaperoom op uit de opslag en vervoer jij deze naar locatie. Hier bouw jij samen met een mede-Bouwer de escaperoom op en zorg jij dat deze volledig functioneert voor de start van het evenement. Na het evenement breek jij de mobiele escaperoom weer netjes af, constateert eventuele gebreken en vervoert deze weer naar de opslag.

Je werkomgeving:
De werkomgeving bestaat uit ongeveer 10 medewerkers. Geregeld zijn er ook ZZP-ers aanwezig die gebruik maken van ons kantoor. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Hiernaast bestaat de andere werkomgeving uit de verschillende locaties waar de mobiele escaperoom is geboekt. Dit zijn verschillende locaties door heel Noord Holland. Tijdens een werkdag werk je samen met andere enthousiaste Escape Room Bouwers/ Afbrekers. Je komt terecht in een informele sfeer waar collega’s in een hecht verband samenwerken.

Duration

  • Bijbaan op oproepbasis in de periode september 2020 t/m maart 2021. Het aantal uur varieert met de inzet van de escaperoom. In sommige weken zal je niet werken, terwijl je in andere weken meerdere dagen nodig bent.

Skills needed

  • Je volgt een opleiding op HBO of WO niveau
  • Sociaal vaardig, assertief en verantwoordelijk
  • Handig met klussen en niet bang om je handen uit de mouwen te steken
  • Rijbewijs
  • Woonachtig in de omgeving Delft
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Floris. He is in charge of this application so he knows everything about it