Enthusiastic Software Developer/UX designer at a big tech company?

Je vindt het leuk om naast je studie software te ontwikkelen. Je programmeert al sinds je 10e en hebt al diverse voorbeeldprojecten om te tonen. De taal waarin je ontwikkeld maakt niet echt uit. Je switched waarschijnlijk regelmatig, gewoon omdat het kan en leuk is. Jij vindt het leuk om je bezig te houden met User Experience Design en hebt misschien wel een industrieel ontwerpen achtergrond.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€12,-
Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: IT / Programming

Job description

Over de afdeling

De opdrachtgever is in haar dienstverlening en bij het dagelijks uitvoeren van klantopdrachten zeer sterk afhankelijk van IT-systemen. De opdrachtgever loopt voorop in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve IT-toepassingen voor de verschillende divisies en klanten van de opdrachtgever. Hierbij maakt de opdrachtgever gebruik van de nieuwste IT-technologie van Mendix, Microsoft en Xamarin voor software-development en de hosting op cloud infrastructuur.

Binnen de IT-afdeling werken diverse specialisten samen in Agile teams waarin ook ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng van nieuwe ideeën. Samen werken aan gecombineerde IT oplossingen om de de opdrachtgever diensten transparant aan klanten aan te bieden is onze huidige uitdaging.

Binnen onze IT-afdeling op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel zijn we op zoek naar een student met een passie voor programmeren.

Wat heeft de opdrachtgever jou te bieden?

Bij de opdrachtgever werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei, met een marktconform salaris en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Duration

Je bent voor een langere periode 16 uur per week beschikbaar.

Skills needed

  • Je volgt een IT studie op universitair niveau Of je doet IO en hebt altijd al een voorliefde voor programmeren gehad
  • Je ontwikkelt software in één van onze twee hoofdtalen: .NET of Mendix;
  • Je zal in een klein team (momenteel wordt dit opgebouwd) van maximaal vier personen een project opzetten. Jouw input en ideeën zijn dus van belang!
  • Je wordt enthousiast van UX design
  • Je kiest je projecten op basis van technologie of omdat je een probleem hebt om op te lossen. Dit kan rond social, machine learning of mobile apps zijn.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it