Docent technologie op de middelbare school

Dit Lyceum in Leiderdorp is een kleinschalige en veilige school voor onderbouw, gymnasium, atheneum, havo en voor mavo leerjaar 1 tot en met 4. De school wil zowel kansrijk zijn als uitdagend. Kennis, zelfinzicht, creativiteit, zelfvertrouwen en het vermogen om in overleg complexe problemen op te lossen bepalen het succes van leerlingen in hun latere leven. Daarom heeft de school gekozen voor een eigen ambitieus concept: het onderwijs vindt plaats in lokalen en op leerpleinen.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

€14,-
Starts on: February 01
Location: Leiden
Type: Creative jobs

Job description

Je zult op deze middelbare school aan de slag gaan als docent technologie. Je zult lesgeven aan de brugklas in een techniek lokaal. Het is dus belangrijk dat je hier veel ervaring mee hebt, en les in kunt geven. Ook is het belangrijk dat je goed op de veiligheid let en hier goede kennis van hebt. Verdere ervaring in lesgeven is niet vereist, passie hiervoor is belangrijk.

Duration

Je zult per 1 februari aan de slag gaan voor 8 lesuren van 45 minuten per week. Je zult tot de zomervakantie aan de slag gaan, met mogelijkheid tot verlenging.

Skills needed

  • Je bent ervaren in handvaardigheid en hebt affiniteit met biologie en onderzoeksvaardigheden
    • Je kunt goed overweg in een technieklokaal
  • Je kunt de overhand hebben in een groep
  • Je hebt passie voor lesgeven van een brugklas
  • Pré als je ervaring hebt met lesgeven
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it