In de zomer elke dag bijverdienen?

Ben je in de zomer veel thuis? Dit is de perfecte zomerbaan om vakantie en geld verdienen af te wisselen! Elke dag een middagje werken en ook nog tijd over houden om te genieten van het lekkere weer!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€11,06
Starts on: July 19
Location: Delft
Type: Logistics

Job description

Het werk bestaat uit medicijnen bezorgen bij patiënten thuis. Dat is verantwoordelijk werk. Patiënten mogen immers niet zonder hun medicijnen zitten. Tevens is het secuur werk. De medicijnen moeten bij de juiste patiënt gebracht worden. In deze tijd van COVID proberen we zoveel mogelijk contactloos te bezorgen. De bezorgers krijgen daarvoor instructie. De apotheken hebben hun eigen bezorgauto’s. De bezorger moet dus een rijbewijs hebben. Het komt regelmatig voor dat de apotheek contact zoekt met de bezorger als die al onderweg is. Dat is om de bezorger wat te vragen of om terug te laten komen naar de apotheek. Je moet dus in het bezit zijn van een telefoon.

Duration

  • 19 juli - 13 augustus.
  • Elke dag van 14:00 - 18:00.
  • Op woensdagen vaak van 12:00 - 18:00.

Skills needed

  • Je moet in het bezit zijn van een Rijbewijs B
  • Secuur kunnen werken
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Maureen. She is in charge of this application so she knows everything about it