Creatief? Complexe processen uitwerken!

Ben jij creatief en wil jij 2 dagen per week aan de slag voor 7 weken?!

Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: Creative jobs

Job description

Een bedrijf in Den Haag is op zoek naar iemand die ze kan helpen met het ontwikkelen van trainingsmateriaal voor complexe processen waarin multidisciplinair wordt samen gewerkt.

De processen zijn beschreven en ondergebracht in het kwaliteitshandboek. Voor de meest complexe processen willen ze graag trainingsmateriaal ontwikkelen. Daarbij denken ze aan verschillende vormen, dat gaat van het doorlezen van de procedure tot het doen van een soort spel/simulatie/speurtocht. Het toetsen van de kennis is ook onderdeel van de training. Om een voorbeeld te noemen van zo’n complex proces is het retour-proces. Hierin zijn veel handelingen die moeten worden uitgevoerd, en veel collega’s hebben een rol in dit proces (oa. binnenkomst, quarantaine, onderzoeken probleem, analyseren probleem met 8D analyse, contact met de klant over garantie, plannen van de reparatie, uitvoeren van de reparatie, kwaliteitscontrole van gereed product, financiële afwikkeling, verzenden gereed product).

Duration

2 dagen per week voor 6-7 weken.

Skills needed

  • Creatief
  • Analytisch
  • Processen doorgronden
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Edzer. He is in charge of this application so he knows everything about it