Coördinator videoproductie TU Delft TV

TU Delft TV is een studenten videoproductieteam binnen de TU Delft om op een laagdrempelige manier videoproducties binnen de universiteit te ondersteunen. De producties zijn varierend van onderzoeks-, voorlichtings- en evenementvideo's.

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

10.61
Starts as soon as possible
Location: TU Delft
Type: Organization

Job description

Als coördinator ben je met diverse werkzaamheden bezig om te zorgen dat het videoproductieteam soepel functioneert. Je bent verantwoordelijk voor de intake van nieuwe projecten en voert het eerste gesprek met de opdrachtgever. Per kwartaal inventariseer jij de beschikbaarheid van het team en signaleert problemen in de planning. Eventuele gaten moeten opgevuld worden met nieuwe studenten en je bent dan ook verantwoordelijk voor het organiseren van de sollicitaties en zult deze ook bijwonen.

Naast de reguliere werkzaamheden ben je bezig met continue procesverbetering door o.a. handleidingen en overige interne communicatie te verbeteren. Als coördinator zorg jij voor het overkoepelende overzicht van alle producties en stemt met de diverse producers en marketing studenten af.

Als laatste ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de opdrachtgevers en is het belangrijk dat je feedback verzamelt en integreert in de procesverbeteringen.

Duration

Je bent gemiddeld 6-8 uur per week bezig en kunt deze uren flexibel indelen van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 20:00. Vanwege de aard van de vacature is een commitment van minimaal 1 jaar gewenst.

Skills needed

  • Je kunt zelfstandig werken en maakt planningen
  • Je bent organisatorisch en communicatief sterk
  • Je hebt een breed technisch interesse
  • Je kunt goed Engels spreken en schrijven
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Lisa. She is in charge of this application so she knows everything about it