Word een bouwkundig - of civiel adviseur!

Stud is op zoek naar een student die aan de slag kan bij een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de vroege fase van het bouwproces. Ze zoeken een adviseur met een bouwkundige of civiele achtergrond. Interesse? Lees snel verder!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€13,41
Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: Engineering

Job description

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en aansturen van bouwprojecten. Het kan daarbij gaan om het vastleggen en analyseren van vraagspecificaties, het ontwikkelen van test- of verificatieplannen, het ontwikkelen van eisenbibliotheken en/of de advisering rondom de algehele inzet van BriefBuilder (een online instrument waarin specificaties en verificaties gestructureerd vastgelegd en beheerd worden) in een project.

Soms zal je voor opdrachtgevers werken, soms voor bouwers en ingenieursbureaus. Het type project kan variëren van ziekenhuizen en schoolgebouwen tot kantoorprojecten en laboratoriumgebouwen. Ofwel een diversiteit aan projecten. De rode draad is echter altijd dezelfde: kwaliteitsbeheersing, door het systematisch opstellen, vastleggen en verifiëren van specificaties. Je komt terecht in een informeel en enthousiast team dat gezamenlijk werkt aan een veelheid interessante projecten in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden, zelfstandigheid en uitstekende groeimogelijkheden.

Duration

Je bent op korte termijn parttime of fulltime beschikbaar voor een vaste functie.

Skills needed

  • Je hebt een bouwkundige of civiele achtergrond
  • Je bent pro-actief en neemt graag initiatief
  • Je bent op zoek naar een vaste (bij)baan
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it