Bijles geven op een middelbare school?

Vind jij het leuk om les te geven en lijkt het je leuk om een aantal scholieren te begeleiden? Zijn er middelbare schoolvakken waar jij in uitblinkt? Solliciteer dan nu!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€12,-
Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: None

Job description

Kun je nog steeds jongleren met breuken, wortels of exacte getallen? Leg je graag uit dat er toch nog een extra ‘t’ hoort bij ‘jij vind’ of schud je de uitleg over fotosynthese in de Biologie nog haarfijn uit je mouw? Wil jij graag helpen om de kinderen te laten slagen voor een vak waarin jij goed bent? Dan zoeken we jou!

Voor een leuke HAVO-/ VWO-school in Rotterdam Noord zijn we op zoek naar bijlesgevers die net dat stukje extra kunnen en willen geven aan de leiders van de toekomst op de middelbare school. Aan de hand van een aangemaakt profiel en jouw specialiteiten koppelen we jou aan een leerling die hulp nodig heeft bij de lesstof.

Na de koppeling met de leerling bepalen jullie wanneer er bijles wordt gegeven. We starten de huiswerkbegeleiding voorlopig op via Google Hangouts. Als de situatie het toelaat laten we dat jou en de leerlingen weten om eventueel op school af te spreken tussen 08:00u en 18:00u.

De bijles wordt gegeven in blokken van maximaal 120 minuten (twee uur).

De leerlingen zijn nieuwsgierig, spontaan en zijn erg leergierig om het voor elkaar te krijgen. Een bijles is met maximaal drie leerlingen en duurt niet langer dan drie uur. Jouw affiniteit met het vak en je geduld om het samen met de leerling op te lossen geeft naast een mooi salaris, een voldaan gevoel.

Trekt deze vacature je meer aan dan een baan in de horeca of het vakkenvullen en dat voor meer salaris? Reageer dan snel op deze vacature met een motivatie en je meest recente cijferlijst om bijles te geven aan de leiders van de toekomst.

Duration

Voor langere tijd

Skills needed

  • Je bent sociaal en kan goed uitleggen
  • Je bent geduldig
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jelle. He is in charge of this application so he knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close