Bijles en huiswerk- begeleiding!

Dit team is op zoek naar een enthousiaste student die hun team komt versterken! Naast de reguliere huiswerkbegeleiding, zijn ze ook op zoek naar studenten die hun leerlingen kunnen helpen met bijles wiskunde, natuurkunde en scheikunde.

Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: None

Job description

Op twee locaties iemand gezocht:
Schipluiden

Hier wordt iemand gezocht die kan worden ingezet om twee leerlingen te helpen met het maken van hun huiswerk. Naast het huiswerk hebben ze ook hulp nodig met leren, het organiseren en plannen. Dit vindt plaats op een basisschool in Schipluiden.

Bergschenhoek

Hier zijn twee kantoorruimtes waar de leerlingen na schooltijd worden begeleid met het maak- en leerwerk. Dit betreft 2-3 leerlingen.

Duration

In Schipluiden zijn ze op zoek naar iemand die 3 middagen ingezet kan worden (in totaal 9-12 uur per week).

In Bergschenhoek zijn ze op zoek naar iemand die 2 tot 4 middagen per week kan worden ingezet (3 uur per keer).

Laat in je reactie weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Skills needed

  • Je vindt het leuk om bijles te geven
  • Je hebt passie voor uitleggen en begeleiden

Ze zijn bezig met het maken van een nieuwe website, hier kunnen ze jouw hulp wellicht ook bij gebruiken. Zo kun je thuis aan de slag met het schrijven van informatieve teksten, blogs en je mag ook mee doen met het beheren van hun social media accounts. Als je interesse hebt om te leren designen, kan je daar ook verder mee geholpen worden.

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Joëlle. She is in charge of this application so she knows everything about it