Heb jij een talent voor schrijven en bloggen?

Ben jij overtuigend, enthousiast en vind je het leuk om creatief bezig te zijn met vloggen/bloggen? Dan is dit de kans om van je hobby je werk te maken!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€10,40
Starts as soon as possible
Location: Delft
Type: Creative jobs

Job description

Ter verbetering van de interne communicatie over een programma over de energietransitie, zijn wij voor een bedrijf in Delft op zoek naar een marketing-guru! Jij gaat er voor zorgen dat het gehele bedrijf op de hoogte kan worden gehouden over de ontwikkelingen binnen dit programma, door bijvoorbeeld interviews vast te leggen of promotiestukjes te schrijven. Al met al gaat het erom dat jij de informatie op een leuke en toegankelijke manier kan delen met de werknemers binnen het bedrijf. Mocht je het leuk vinden om mee te kunnen denken over de manier waarop dit wordt vastgelegd op de website, mag je daar ook een helpende hand bij bieden. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Duration

1 dag / 8 uur per week voor een nader te bepalen periode, in overleg zijn meer uren mogelijk

Skills needed

  • Creatief
  • Sociaal
  • Enthousiast
  • Enige kennis van het monteren van vlogs
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Willemijn. She is in charge of this application so she knows everything about it