AutoCad opdracht!

Ben jij de beste AutoCad'ter die Delft rijk is? Kan jij in 1 oogopslag de meest accurate tekening ooit maken? Kan jij aantonen dat je minimaal drie jaar ervaring hebt binnen dit prachtige tekenprogamma? En heb jij zin om de hele gevangenis van Scheveningen opnieuw in kaart te brengen? Op dit moment hebben we een geweldige klus voor de goefende autocad'ter die uitstekend kan inmeten en bestaande tekeningen kan aanpassen zodat deze weer klopt met de werkelijkheid! Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan nu!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€14,00
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: CAD/SolidWorks

Job description

De tekeningen bij de gevangenis van Scheveningen moeten opnieuw worden onderzocht en aangepast. Je gaat zelfstandig aan de slag door deze tekeningen eerst te analyseren en vervolgens zelf langs te gaan (onder begeleiding) om het gebouw opnieuw in te meten. Voor de geoefende AutoCad'ter is dit een ontzettend leerzame klus en zal vermoedelijk 4 maanden duren. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de omstandigheden. Je zal doorgaan met het project totdat dit is afgerond. Als je fulltime beschikbaar bent mag je hier ook fulltime aan de slag! Reageer met je beschikbaarheid en wie weet mag jij de gevangenis van Scheveningen opnieuw intekenen. Staat deze klus op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Duration

Vanaf September ga je voor ca. 4 maanden aan de slag voor 20 uur in de week, je gaat door tot dat de klus is afgerond!

Skills needed

  • Je hebt minimaal drie jaar Autocad ervaring
  • Je hebt ervaring met inmeten en bestaande gebouwen/objecten in kaart brengen
  • Je vindt het prima om in een gevangenis te komen
  • Je bent voor ongeveer 4 maanden beschikbaar vanaf September
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it