Autocad bij een bouw consultant?

Ben jij een enthousiaste student die lekker wilt bijverdienen met een leerzame bijbaan? Een groot bouw consultancy bureau is op zoek naar 2 studenten die 1 a 2 dagen per week aan de slag willen.

Scrol snel naar beneden!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, this does not yet include your reservations (which is about 23% extra)

€ 12,-
Starts as soon as possible
Location: Gouda
Type: AutoCAD/SolidWorks

Job description

Het bedrijf:

Naast 15 jaar ervaring binnen het bedrijf werken wij met specialisten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de bouw en advies wereld. Onze medewerkers worden zowel via interne als externe opleidingen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van bouwen en regelgeving.

Inmiddels hebben wij vaste relaties met toonaangevende opdrachtgevers via ontwikkelaars en gemeentes dan wel gemeentelijke instanties. Uiteraard werken wij ook op kleinschalige projecten van particulieren dan wel Midden Klein Bedrijven. Ons motto is dan ook: Van dakkapel tot wolkenkrabber!

Wij verzorgen het gehele traject, van plan naar realisatie, naar beheer en onderhoud tot einde exploitatie. Het gaat tenslotte om "QUALITY FOR U" oftewel "KWALITEIT VOOR U" met één partner als adviseur.

Duration

1 a 2 dagen in de week voor minimaal 3 maanden

Skills needed

  • Autocad
  • Revit

upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Javier. He is in charge of this application so he knows everything about it