AI Programmeur!

Dit bedrijf is op zoek naar een informatica student die ervaring heeft met het analyseren van verhalen. Dit bedrijf moet iedere dag 50 tot 1000 verhalen verwerken en hier de conclusies en verhaallijnen teruggeven. Als programmeur ga je aan de slag dit proces door middel van kunstmatige intelligentie te verbeteren. Is deze klus op jouw buik geschreven? Solliciteer dan nu!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€11,74
Starts on: February 16
Location: Delft
Type: IT / Programming

Job description

Door automatische tekstanalyse kan instantaan een ‘samenvatting’ van alle verhalen worden gerealiseerd. Daarmee worden besluitvormers en analisten razendsnel in staat gesteld om te zien wat de belangrijkste uitkomsten zijn. Daarnaast kunnen trends, patronen, maar ook overeenkomsten en verschillen in de antwoorden op de open vragen automatisch in beeld worden gebracht. Zowel de ‘samenvatting’ als deze trends, patronen, overeenkomsten en verschillen kunnen als extra input worden gebruikt bij de sensemaking bijeenkomsten met betrokkenen, geïnterviewden. Dat is de rationale voor dit project om AI-technologieën in te zetten voor Natural Language Processing. Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan nu!

Duration

Momenteel zij we AI technieken aan het uitproberen. We zoeken daarbij extra handen om deze te testen, te verbeteren en te programmeren. De tijdsbesteding is flexibel, maar het zou mooi zij als je wekelijks 10 uur of meer beschikbaar bent voor de de komende 3 maanden (meer kan ook). Afhankelijk van resultaat en beschikbaarheid is verlenging mogelijk.

Skills needed

  • Je bent in opleiding voor of hebt ervaring met kunstmatige intelligentie, informatica of aanverwant en je hebt een gedegen kennis van een aantal AI-technieken zoals Deep Learning, Natural Language Processing, Autmatic Speech Recognition en/of explainable AI. Kennis van methoden op het gebied van Human Centered Design is een pré. Daarnaast heb weet je wat van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.
  • Je bent bekend met vraagstukken rond verantwoorde AI, bijvoorbeeld op het gebied van bias, fairness, en transparantie en bent gedreven om – vanuit het besef dat technologie nooit op zich staat– verantwoorde AI-oplossingen te ontwikkelen binnen het Sprockler platform.
  • Je kunt programmeren, bij voorkeur in Python en hebt hands-on ervaring met het ontwikkelen van AI-oplossingen. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close