Ondersteunen van consultants

Heb jij affiniteit met de agrofoodsector, en in het bijzonder met landbouwverduurzaming en eiwittransitie? En ben je een schrijftalent in zowel Nederlands als Engels? Solliciteer dan nu!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

11,07
Starts as soon as possible
Location: Delft
Type: Consultancy

Job description

NEN zoekt voor het cluster Agrofood een enthousiaste, flexibele werkstudent. De functie beslaat maximaal 20 uur per week, minder is bespreekbaar. Het liefst hebben wij iemand die zich enkele maanden aan ons kan verbinden.

Wij zoeken iemand die bereid is onze consultants bij hun werkzaamheden te ondersteunen door bijvoorbeeld het uitvoeren van stakeholder- en data analyses, en wekelijkse debriefs voorbereiden. Verder zal je je bezig houden met het in kaart brengen van bestaande onderzoeken, bestaande platformen, relevante normen en bijhouden van actueel nieuws. Ook zal je je veel bezig houden met helpen binnen de communicatie, met oa. het schrijven van persberichten en andere teksten.

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift, kun je omgaan met grote hoeveelheden informatie en ben je nieuwsgierig naar onze organisatie? Solliciteer dan naar deze functie!

Over NEN

NEN is in 1916 opgericht ter ondersteuning van normalisatieprocessen. Dit doet zij door gezamenlijke afspraken te maken met belanghebbende partijen, waaronder bedrijven, overheden, ngo’s en start-ups. Deze afspraken worden ook wel normen of 'best practices' genoemd. Normen bevorderen innovatie, duurzaamheid, veiligheid, efficiency en internationale handel, zowel op nationaal als op internationaal niveau. NEN is een non-profit stichting met 300 medewerkers en een netwerk bestaande uit bijna 5000 commissieleden.

Duration

Maximaal 20 uur per week voor een aantal maanden.

Skills needed

  • Je hebt duidelijke affiniteit met agrofood sector, en in het bijzonder met verduurzaming landbouw en eiwittransitie
  • Je hebt een goede schrijfvaardigheid in zowel Engels als Nederlands
  • Je kan goed een overload aan informatie structureren, herformuleren en helder overbrengen.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jelle. He is in charge of this application so he knows everything about it