Aan de slag als werkstudent in de circulaire bouw?

Wil jij naast je studie een bijbaan als werkstudent bij een duurzame projectgroep? Wil jij je steentje bijdragen aan de energietransitie en ben je geïnteresseerd in de bouw? Ben je benieuwd wie de grootste dijkversterkings-operatie sinds de Deltawerken op zich heeft genomen? Scroll dan naar beneden!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

€14,00
Starts as soon as possible
Location: Rotterdam
Type: Engineering

Job description

Mourik is een groot bouwbedrijf dat meer doet dan je je kan voorstellen. Ze hebben recentelijk een groot dijk herstel project gestart:

Mourik Infra start met de versterking van de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven (Project Sterke Lekdijk). Het totale project is een Innovatiepartnerschap met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en een aantal innovatiepartners. Mourik is verantwoordelijk voor het deelproject Salmsteke. Project Sterke Lekdijk hoort bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van de waterschappen en Rijkswaterstaat, de grootste dijkversterkings-operatie sinds de Deltawerken. Meer dan 1.300 kilometer dijken, 500 sluizen en gemalen worden de komende 30 jaar versterkt.

Naast dijken zijn ze ook actief op het gebied van ontwerp, engineering, civiel, mechanisch en andere industriële uitdagingen. Zie je een carrière voor je in de bouw? Kom dan nu alvast in contact met uitdagende bedrijven door te reageren op deze vacature!

Duration

Wij zijn op zoek naar een student die voor een periode van een half jaar gemiddeld 12 uur in de week aan de slag wilt. Afhankelijk van de hoeveelheid werk en jouw eigen rooster kan dit variëren, hierdoor is deze baan makkelijk te combineren met je studie!

Skills needed

Wij zoeken iemand die:

  • affiniteit heeft met de bouwsector en/of circulariteit
  • goed kan verbinden met alle belanghebbenden, zowel intern als extern
  • goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig goed te werk gaat
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Koen. He is in charge of this application so he knows everything about it

COVID-19 measures

Due to new measures taken by the Dutch government our offices are closed until further notice. You can contact us at 015 792 0010 or info@stud.nl.

Close