Aan de slag als werkstudent bij Cleverbase!

Cleverbase is op zoek naar slimme ambitieuze werkstudenten die voor langere tijd aan de slag willen als allround medewerkers!

You'll earn
This is your bruto hourly wage, you will receive additional (periodic) reservations of about 20%. (See FAQ for more info)

11,54
Starts as soon as possible
Location: Den Haag
Type: None

Job description

Cleverbase is een jonge ambitieuze en sterk groeiende scale up, die zelf ook de zeer hoogwaardige software maakt in Den Haag. Zij zijn een innovatieve Qualified Trust Service Provider die gecertificeerd is voor het uitgeven van gekwalificeerde certificaten onder PKI.Overheid/eIDAS. Zij maken het mogelijk om zakelijke formele transacties volledig digitaal te realiseren. De producten combineren digitale veiligheid met gemak. Hierdoor kunnen personen en organisaties formele zaken gemakkelijk en veilig volledig online gaan afhandelen.

Voor de Service Desk, Help Desk en het testen van de app zoekt Cleverbase in ieder geval twee ambitieuze en kritische werkstudenten, die langdurig willen blijven werken.

Hieronder nog wat praktische informatie:

  • Gevarieerde werkzaamheden: combinatie van testwerkzaamheden van de app, Service Desk en Help Desk werkzaamheden en waarschijnlijk ook andere werkzaamheden die bij passen bij je studie of interesse.
  • Je komt te werken in een leuk team.
  • Werkzaamheden zoveel mogelijk vanuit huis, ivm Covid-19
  • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het controleren van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Er zijn eventueel ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zodat je na je studie kan blijven werken in één van de startersfuncties!


Heb je nog overige vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Duration

Minimaal 3 tot 4 dagen per week en beschikbaar voor het komende halfjaar of langer.

Skills needed

  • Minimaal 3 tot 4 dagen per week beschikbaar zijn komend half jaar, of langer.
  • Je bent klantvriendelijk, positief kritisch en een zelfstarter.
  • Je hebt goede Nederlandse taalvaardigheid.
  • Je bent bezig met je Master of het afronden van je bachelor.
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Jan-Willem. He is in charge of this application so he knows everything about it