4 à 5 dagen per week aan de slag bij DSM?

Ben jij vanaf 9 augustus 4 à 5 dagen per week beschikbaar? Heb je een kritische blik en wil je graag een kijkje in de keuken bij een grote multinational? Scroll dan naar beneden en solliciteer meteen!

You'll earn
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)

12,50
Starts on: August 09
Location: Delft
Type: Logistics

Job description

Voor het Testencentrum van DSM zijn wij met spoed op zoek naar een student die twee weken kan werken. Het gaat om het controleren van de ampul grids die zij verkopen. Deze grids zijn al verpakt maar moeten eerst weer uit de verpakkingen worden gehaald. Daarna dienen ze te worden gecontroleerd, omdat het kan zijn dat het agar wat in de ampullen zit verdampt is. Dit is een visuele controle; er moet gekeken worden of er ampullen zijn met minder agar in de ampullen dan er in zou moeten zitten. Deze verdamping komt omdat er kleine, bijna onzichtbare gaatjes in de folie van de grids kunnen zitten. De ampullen dienen vervolgens uit de grids te worden gehaald en te worden vervangen door goede ampullen. Dan moeten de kits weer worden dichtgevouwen. Deze opdracht geeft een leuk kijkje in de keuken bij een multinational!

Duration

3 weken, 4 à 5 dagen per week.

Skills needed

  • Je hebt een kritische blik
  • Je bent vanaf 30 augustus 2 tot 3 weken veel beschikbaar
upload
File name
upload
File name
If you still have a question about the job, contact Bas. He is in charge of this application so he knows everything about it