Work

Student Electrical Engineer

Ben jij een Electrical Engineering student en heb je een passie voor fietsen en sport? Dan is deze baan misschien iets voor jou!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
min. 13,39

START Vanaf 1 december 2022

LOCATION Leiden

TYPE Engineering

Job description

Een tech-bedrijf gespecialiseerd in fietstrainers is op zoek naar een student elektrotechniek die hun electrical engineering team kan versterken. Het team waar je in gaat werken is een klein, snelgroeiend team van professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de hardware voor alle smart trainer producten waar het bedrijf bekend om staat. In deze functie maak je deel uit van de afdeling Engineering, bestaande uit Mechanical, Electrical en Software Engineers. 

Als tijdelijk Student Electrical Engineer ondersteun je het Electrical Engineering Team met alle ondersteunende werkzaamheden, het afronden van validatie-, milieu- en compliance-tests van PCBA's en opgebouwde apparaten, bijdragen aan het oplossen van problemen met het testen van ontwikkelingsapparaten en het bestellen van EE-onderdelen en -materialen, het versturen en ophalen van pakketten, administratieve werkzaamheden en alle andere werkzaamheden die de Engineering-afdelingen ondersteunen. 

Lijkt deze baan jou iets? Solliciteer!   

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 16 - 24 uur per week
  • Voor 9 tot 12 maanden

Skills needed

  • Je studeert Elektrotechniek op HBO - of universiteitsniveau
  • Communicatiefvaardig in het Engels
  • Ervaring met Microsoft Office
  • In staat om te werken met diverse gereedschappen en meetinstrumenten (DMM, voedingen, signaalgenerator, oscilloscoop, spectrumanalyzer, soldeerbout)
  • Enige ervaring met PCB CAD-programma's (Altium) is een pluspunt

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Marketing

/ Starts on: As soon as possible / Overig /