Work
Dutch fluency

SharePoint omgeving verbeteren!

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de excellente dienstverlening van Business Support Services? Solliciteer nu!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,00

START As soon as possible!

LOCATION Delft

TYPE IT / Programming

Job description

Je draagt bij aan de ontwikkeling van de excellente dienstverlening van Business Support Services. Waar SharePoint Intranet, als voornaamste informeerkanaal, een belangrijk onderdeel van is. Om hun klantbelofte “Moeiteloos zaken doen met BSS” waar te maken, is duidelijke en volledige informatievoorziening cruciaal. Aan jou de opdracht hun Intranetpagina’s zodanig in te richten dat bezoekers zo min mogelijk moeite moeten doen om hun doel te bereiken.

Business Support Services is een groeiende en dynamische afdeling. Jij komt te werken in het Service Excellence team. Het is een jong en dynamisch team waar iedereen elkaar goed weet te vinden. Een gezonde mix van verschillende karakters met veel autonomie en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt mee aan de transformatie naar een afdeling waar hoogwaardige dienstverlening centraal staat.

Ze werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op het kantoor in Delft; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgt Stedin voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je werkt minimaal 3 dagen per week
  • Je werkt ongeveer 3 maanden aan dit project
  • Je kunt (deels) aan de slag vanuit huis

Skills needed

  • Je zet de klant altijd centraal
  • Je bent proactief en communicatief vaardig
  • Je hebt ervaring in het ontwerpen en bouwen van Sharepoint Intranetpagina's
  • Je bent vaardig in het grafisch vormgeven van bijvoorbeeld iconen (pré)