Work
Dutch fluency

Schade Coach bij Allianz Direct!

Wil jij de klanten met schade echt helpen met raad en daad? Lees dan verder! 

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 13,00 tot € 17,00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Administration

Job description

Over de rol:

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het zo snel en goed mogelijk helpen van klanten met een schade aan hun auto. Soms geven ze online aan dat ze schade hebben gemaakt, soms bellen ze hiervoor met jouw collega's, waarna jij de schade kunt behandelen. De ene keer is het helpen van een klant makkelijk, maar de schade kan ook zo gecompliceerd zijn dat je informatie van verschillende partijen moete zoeken en verwerken. Via de chat, mail, social kanalen en de telefoon help jij de klant en zorg je ervoor dat zij positief verrast zijn door hun verwachting te overtreffen. Je luistert goed naar de behoefte van de klant en zorgt er op sympathieke en empathische wijze voor dat de klant ook echt verder is geholpen. Zo werk je elke dag aan het verbeteren van onze resultaten waaronder klanttevredenheid en doorlooptijd. Ook draag je hieraan bij met jouw grondige inhoudelijk kennis en kunde alsmede je flexibiliteit.

Wat betekent dat?

Samen met het team van schadespecialisten en schadecoaches bepaal je onderling wie welke werkzaamheden op een dag oppakt; geen dag is hetzelfde! Naast je werk voor schadeafhandelingen hou jij je ook bezig met innovatie. Allianz Direct is een van de grootste autoverzekeraars van Nederland en heeft een sterke online focus, omdat onze klanten online georiënteerd zijn. Je bedenkt wat de klant bijvoorbeeld online kan doen, zodat hij/zij zelf zaken kan regelen. Je leert in korte tijd veel over online toepassingen, verzekeren, regels rondom het betalen van schades en meer. Ook geven we aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en begeleiding: we willen het beste in iedereen naar boven halen en iedereen nog beter helpen te presteren. Collega’s die je hierbij helpen zijn jouw Circle Lead en onze Agile Coach. 

Over jou:

Je bent gedreven om elke dag het beste te geven aan onze klanten. Jij begrijpt als geen ander dat schade een vervelende situatie is om mee te maken en zorgt er samen met jouw team voor dat de klant direct is geholpen. Je draait je hand niet om voor het vertalen van complexe verzekeringsproducten in ‘normale mensen’-taal. Je kan snel denken en schakelen tussen verschillende onderwerpen die in het proces voorbijkomen en houdt je hoofd koel als het druk is. Je kunt samenwerken, denkt actief mee in het team en neemt initiatief om bij te dragen aan het teamresultaat. Daarbij wil je actief leren van feedback en vind je het belangrijk dat je als team groeit.

If you still want to know more about the job, contact Stijn Blaas. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 24+ uur per week

Skills needed

  • Je bent leergierig, wilt nieuwe dingen leren, maar ook blijf je jezelf uitdagen om verder te ontwikkelen als schade coach
  • WFT Basis en WFT Schade Particulier afgerond. Zo niet, ben je bereid om dit (op onze kosten) te behalen
  • Je bent een actieve teamspeler en dat merken we elke dag
  • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift

You might also like

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /