Work
Dutch fluency

Projectmedewerker

Het betreft voornamelijk het verwerken van rapportages die gemaakt moeten worden nadat een collega een inspectie gedaan heeft. Daarnaast betreffen het werkzaamheden ter ondersteuning van de Werkvoorbereider/Planner. We zoeken iemand met goede (telefonische) communicatieve vaardigheden, aangezien je klanten en collega’s veelvuldig te woord moet staan over de voortgang. Verder is het van belang dat iemand nauwkeurig is en beschikt over analytisch vermogen.

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 11,00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Organization

Job description

Waarom werken bij SGI Compliance?
SGI Compliance Consultancy is een onderdeel van SGI Compliance, een internationaal toonaangevende partij. Op het gebied van inspectie en testing bepalen wij de norm.
Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen.
Ons bedrijfsonderdeel SGI Compliance Consultancy zoekt een Projectmedewerker die rapportages opstelt en verwerkt. in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.


Wat doet SGI Compliance als bedrijf?
Een leefomgeving veilig en gezond houden is een uitdaging. SGI Compliance maakt het eenvoudig.
Wij zijn Europees marktleider op het gebied van gezondheid en milieu. Van inspectie en analyse tot begeleiding bij sanering en monitoring. Dankzij ons kan een organisatie groeien, met de zekerheid van een veilige werkomgeving, beschermde medewerkers, en een compliant bedrijfsbeleid.
SGI Compliance is dé partner voor risico- en compliance-vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze expertise strekt zich uit van gevaarlijke stoffen tot asbest en Legionella. In onze eigen laboratoria testen we dagelijks honderden materialen en vloeistoffen – van over de hele wereld – op de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen, schimmels en bacteriën.

Jij:
- Staat sterk in je schoenen
- Bent nauwkeurig en efficiënt
- Kan goed overzicht houden
- Hebt uitstekende communicatie vaardigheden
- Bouwkundige kennis is een pre
- Goede kennis van pc en MS Office
- hebt ervaring met adminstratieve werkzaamheden

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 40 uur per week
  • Dit is bespreekaar

Skills needed

  • Nauwkeurig en effcient
  • Goed beheersing Nederlandse taal (spreken en taal)
  • Bouwkundige kennis is een pre
  • Goede kennis van pc en MS Office in het algemeen

You might also like

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible / Overig /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Overig /

IT / Programming

/ Starts on: Zo snel mogelijk! / Overig /