Work

Project Voorbereid en Realisatieleider

Vind jij het leuk om als project voorbereider en realisatieleider bij projecten zoals het dak van Centraal station Den Haag of het dak van de Mall of the Netherlands aan de slag te gaan? Werken binnen een no-nonsense familiebedrijf met een passie voor licht? Mooie projecten begeleiden die uiteindelijk worden gerealiseerd voor opdrachtgevers uit binnen- en buitenland? Kom dan bij ons werken en bouw mee aan een toekomst met ‘the brightest light solutions – powered by nature’.

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,23

START As soon as possible

LOCATION Delft

TYPE Engineering

Job description

Je zal één of meerdere projecten voorbereiden, aansturen en coördineren. Hierbij zal je een project planning en projectrapportage maken met de Calculator Technisch Adviseur. Je stelt een inkoopplanning op met een tijdige, correcte en scherpe inkoop met oog voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Je draagt zorg aan het binnenhalen van de ondertekende termijnbonnen en het opleververslag en het tijdig uitgaan van de facturen. Werkt samen met de afdeling Voorbereiding en Realisatie voor het tijdig uitleveren van materialen en/of diensten. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van transport, organiseren van de projectinstructies, het oplossen van montage problemen op de bouwlocatie en de controle op de bouwlocatie. Je zal bij project vergaderingen aanwezig zijn en wekelijks en/of dagelijks contact hebben met advies afdeling. Al met al zal je één of meerdere projecten voorbereiden, aansturen en coördineren en zal je bijdragen aan de verbetering van processen, werkzaamheden, kwaliteit en het resultaat.

If you still want to know more about the job, contact Isabel De Bruijn. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 16 - 40 uur per week
  • Flexibel

Skills needed

  • Ervaring in het projecten voorbereiden, aansturen en coördineren
  • Initiatief nemen en samenwerken
  • Project planning maken
  • Denken én schakelen op HBO niveau
  • Nederlandse Taal + Duitse en/of Scandinavische en/of Engelse taal in woord en geschrift beheersen