Work

Allround Programmeur

Studeer jij computer science of heb je vroeger als hobby het één en ander geprogrammeerd? Schroom dan niet verder de lezen! 
We zijn op zoek naar enthousiaste programmeurs met ervaring in Python, Java, C, C#, C++, , SQL, PHP, Laravel, PowerBI. Heb je ervaring met één van deze talen en tijd over? Lees dan nu verder!

YOU’LL EARN
€ 16,00

START As soon as possible

LOCATION Overig

TYPE IT / Programming

Job description

Voor meerdere partners van Stud zijn we op zoek naar sterke programmeurs!  Om deze teams te versterken zijn we op zoek naar computer engineers die verschillende projecten kunnen oppakken. Deze verschillen van code developpen, testen en het aanpassen van bestaande programma's. Het werk is in grote en kleine teams van getalenteerde Tech-studenten in een open en informele omgeving. Werk zal gebeuren vanuit huis en zo nu en dan op kantoor. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten? En ben je graag bezig met factoren zoals ontwikkeling, data, verbetering en duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat vragen we van jou? 

Je bedenkt en ontwikkelt nieuwe producten/diensten/programma's dat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever.  Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van ideeën of prototypes tot bruikbare programma's. 

Deze vacature is van toepassing op meerdere bedrijven en zal per bedrijf anders zijn. Spreekt deze tekst je aan maar weet je nog niet precies wat je gaat doen? Reageer dan vooral met waar je sterk in bent en wat je graag zou willen doen, dan koppelen wij je aan de juiste opdrachtgever voor jouw expertise! Geef hierbij duidelijk je beschikbaarheid aan.

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je werkt deels vanuit huis
  • Je werkt soms op kantoor
  • Je gaat voor een periode van minimaal 3 maanden aan de slag
  • Je werkt minimaal 16 uur per week

Skills needed

  • Je hebt een (bijna) afgeronde technische opleiding
  • Je bent gedreven en werkt nauwkeurig en oplossingsgericht
  • Ervaring in het programmeren in diverse programmeertalen.
  • Je bent een zelfstandige en productieve werker

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible! / Zoetermeer / EEA citizen

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible! / Delft /

IT / Programming

/ Starts on: Zo snel mogelijk! / Delft / Everyone