Work

C# . Net programmeertalent gezocht!

Heb jij technische expertise en passie voor softwareontwikkeling? En wil je deze inzetten voor het toegankelijk maken van data? Reageer dan snel!

YOU’LL EARN
Dit is je uurloon voor belastingen, je ontvangt extra (periodieke) reserveringen van ongeveer 20% (Zie FAQ voor meer info). Het uurloon van deze vacature hangt af van jouw programmeerervaring.
€ 14 - 18

START As soon as possible!

LOCATION Delft

TYPE IT / Programming

Job description

ABF Research is een particulier software- en onderzoeksbureau in Delft. De missie van ABF Research is het ondersteunen van beleid en besluitvorming door opdrachtgevers een unieke combinatie van kwantitatief onderzoek, dataverzameling, data-analyse en presentatiesoftware te bieden. ABF Research ontwikkelt software voor het inzichtelijk maken van data, voor onder meer ministeries, brancheorganisaties en andere non-profitorganisaties. De resultaten van je inspanningen zijn voor veel mensen zichtbaar en worden maandelijks door enkele honderdduizenden mensen gebruikt.

Jouw programmeertalenten zijn een welkome aanvulling op hun ambitieuze team van ruim 60 personen, een mix van jonge en ervaren back-end developers en front-end softwareontwikkelaars, data-analisten en onderzoekers.

Bij ABF Research krijg je veel vrijheid om aan je toekomst te werken. Nieuwe collega’s starten veelal met verschillende typen werkzaamheden en softwareproducten. Gaandeweg je loopbaan krijg je de ruimte om te kiezen in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Je eigen vaardigheden en interesses bepalen daarbij voor een groot deel de richting die je op gaat. Je werkzaamheden bewegen mee met het pad dat je kiest. Zo kun je je bezig houden met bijvoorbeeld data-architectuur, met de overstap van programma’s op eigen servers naar de cloud of met de software die wordt gebruikt om de data te visualiseren en toegankelijk te maken. 

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je bent parttime beschikbaar.
  • Je bent beschikbaar voor langere tijd, minimaal 6 maanden.
  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Skills needed

  • Je hebt affiniteit met programmeren in C# .Net.
  • Je wil graag leren.
  • Je neemt verantwoordelijkheid.
  • Je stelt hoge eisen aan de programmatuur en beveiliging.
  • Je kan in het Nederlands communiceren.
  • Je studeert Computer Science (tenminste 3e jaar bachelor of master)

You might also like

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible / Overig /

IT / Programming

/ Starts on: Zo snel mogelijk! / Delft / Everyone