Stud

Uitleg over het Uitblinkers programma

Hieronder kan je informatie vinden over het Uitblinkers programma van het StuD Fonds.
 • Wat is het Uitblinkers programma?

  Het Uitblinkers programma is een apart onderdeel van het StuD Fonds, speciaal voor studenten die uitblinken in extracurriculaire activiteiten die niet studiegerelateerd zijn. Hierbij kan je denken aan topsport, kunst of cultuur.

 • Wanneer kom je in aanmerking voor het Uitblinkers programma?

  Het doel van het Uitblinkers programma is om Delftse studenten te ondersteunen in hun passie door kosten te vergoeden die zij moeten maken om verder te komen binnen hun discipline of om zichzelf te presenteren op het hoogste podium.

  Waar het StuD Fonds normaal gesproken geen persoonskosten (vervoerskosten, inschrijfgeld, trainingsgeld e.d.) vergoedt is dat binnen dit programma juist wel mogelijk.

  Ook randzaken kunnen gefinancierd worden. Een voorbeeld: het eerste team van de Delftsche Studenten Rugby-Club is gepromoveerd naar de Ereklasse, maar om op het hoogste niveau van Nederland mee te doen is het van belang minder geblesseerden te hebben en sneller te herstellen van blessures. Daarom worden er met de eerste samenwerking binnen het Uitblinkers programma kosten van fysiotherapie en alternatieve trainingen aan hen vergoed.

  Dus ben jij een Delftse student, excelleer je op het gebied van sport, kunst of cultuur en denk je binnen dit programma te passen? Stuur dan een mail naar naar info@studfonds.nl met je verhaal, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is!

StuD Fonds

steunt innovatieve, duurzame en maatschappelijke projecten