Stud

Samenwerking met Join for Joy

StuD heeft als doelstelling om lokale studenten te laten floreren. Om zo veel mogelijk te kunnen betekenen voor de Delftse student zijn wij een samenwerking aangegaan met Join for Joy. Doormiddel van sport en spel probeert deze organisatie leerlingen en leraren van basisscholen te inspireren en te ervaren hoe sport en spel verbindt, verblijdt en kracht geeft. Door sport en spel leren deze kinderen hoe ze samen moeten werken, hoe om te gaan met winnen en verliezen en hoe ze het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. Dit alles willen ze tot stand brengen in Uganda en Kenia!

Join for Joy ervaart gigantische positieve verandering in de levens van de deelnemers. Het programma, met al de individuele elementen, is ontworpen om drie doelen te bereiken; Kinderen leren samenwerken, de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen groeit en hun toekomstperspectief wordt verbreed.

StuD zoekt studenten die een uitdaging aan willen gaan en graag in Uganda of Kenia met Join for Joy aan de slag willen gaan! Je wordt hier niet voor betaald dus het zal op volledig vrijwillige basis zijn.

De aankomende Kick-off camps vinden plaats van 15 april tot 30 april in Kenia en van 13 mei tot 27 mei in Oeganda.

Ben je geïnteresseerd en zou je twee weken in Afrika jezelf willen ontwikkelen? Neem contact met ons op!

Nieuws

bij het uitzendbureau voor en door technische studenten uit Delft