Stud

Een dag uit het leven van ...

Berend Meijer, de financiële man van StuD, is een master student Structural Engineering. Hij heeft dit jaar een jaartje zijn master stop gezet om het uitzendbureau StuD te runnen; Ervoor te zorgen dat alle uitzendkrachten uitbetaald worden, facturen naar opdrachtgevers te sturen en een balans op te maken. Vanuit de techniek de economie ingedoken, Berend doet het allemaal. Maar hoe ziet een normale dag er voor hem dit jaar uit?

9:00 - Aankomst kantoor

Berend komt iedere dag op zijn fiets richting StuD. Gelukkig is Delft een kleine stad en woont hij dan ook dichtbij!

9:30 - Ontbijt

Als ontbijt genieten van een lekker bakje havermout.

11:00 - Een vraag?

Wanneer iemand een vraag heeft over iets wat te maken heeft met facturen of uitbetalingen staat Berend altijd voor je klaar.

13:00 - Tijd voor een spelletje

Om 1 uur is het lunchpauze op StuD. Natuurlijk is er nooit een echte pauze, door altijd binnenstromende studenten met vragen. Toch probeert Berend altijd een kort momentje te ontspannen door bijvoorbeeld een spelletje of koffietje met zijn mede-studders te doen.

15:00 - Uitbetaalmiddag

De dinsdagmiddag wordt ook wel de uitbetaalmiddag genoemd. Berend betaalt op deze middag alle uitzendkrachten die aan het werk zijn geweest uit.

16:00 - Tijd voor een bakkie!

Na het uitbetalen is het tijd voor een lekker kopje koffie! Beer is binnen StuD de grootste koffiedrinker en zorgt er dan ook voor dat iedereen altijd voorzien is van een lekker vers bakkie.

19:00 - Avondbesteding

Nadat het kantoor om 18:00 uur is gesloten, is Berend met zijn 6 StuD collega´s gaan eten in Rotterdam om de verjaardag van Kees te vieren!

Benieuwd naar wie Kees is? Volgende maand lopen we een dagje met hem mee!

Ook een keertje koffie drinken met Berend?

Laat hieronder je contactgegevens achter en Berend neemt contact met je op!

Contactformulier

* verplichte velden

Nieuws

bij het uitzendbureau voor en door technische studenten uit Delft