Work

Meehelpen aan onderzoek maar ook tijd voor jezelf!

Meehelpen aan waardevol onderzoek en tegelijkertijd tijd hebben om te studeren en/of te chillen? Solliciteer dan nu!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 13.00

START 5 september

LOCATION Den Haag

TYPE Simple jobs

Job description

Bij een van de ministeries zal een werkplek onderzoek plaatsvinden. De onderzoekers lopen twee weken lang van maandag tot en met vrijdag onder kantoortijd ieder uur een rondje door het gebouw en leggen voor iedere werkplek het gebruik vast: Zit er iemand? Zo ja, wat is de aard van de activiteit? Hoeveel mensen nemen er deel aan (bijvoorbeeld overleg)? Je werkt met een kleine tablet, waar je heel eenvoudig de beantwoording op doet. Het is dynamisch werk, je werkt in een team van 4-5 mensen, hebt tussen de rondes door tijd voor jezelf voor studie of chillen. Dit is de vetste bijbaan!

Vereisten
Je bent enthousiast en secuur in je manier van werken. Je ziet het belang van jouw bijdrage aan een groter onderzoeksgeheel in en werkt vanuit die context. Jouw ogen en interpretatie zijn de basis van het onderzoek. Profiel doorgaans HBO/WO denkniveau. Je loopt per dag 8 rondes door het gebouw, je dient daarom normaal gezond ter been te zijn. Full-time mag en is zelfs zeer welkom (maandag tot en met vrijdag), maar je kunt ook een waardevolle bijdrage leveren met bijvoorbeeld 3 dagen in de week.

If you still want to know more about the job, contact Stijn Blaas. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 2 weken
  • 3 tot 5 dagen per week

Skills needed

  • HBO/WO denkniveau
  • Normaal ter been
  • Enthousiast en secuur