Work

Medewerker Officemanagement

Ben jij communicatief sterk? Werk je secuur en kan je snel typen? IGG Bouweconomie is op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers! Wil jij graag het contact tussen opdrachtgevers en het kantoor op je nemen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de bouw sector?  Lees dan nu verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 13.00

START medio september 2022

LOCATION Den Haag

TYPE Administration

Job description

Voor een bouw economisch adviesbureau is Stud opzoek naar studenten die kunnen assisteren bij de klantenservice. Dit adviesbureau helpt grote bedrijven en instanties zoals de BAM, Rijksoverheid en Schiphol met het in beeld brengen van de werkzaamheden die zij willen uitvoeren, hiernaast verkopen zij boekjes waar veel van hun kennis in is verwerkt. In je werkzaamheden zal je je vooral bezighouden met de bestellingen en abonnementen van de boekjes en diverse kantoor taakjes. Je zal telefoontjes opnemen, de mailbox bijhouden, boekjes versturen en zo ook meer te weten komen over de bouwsector en de kosten advisering.

Zij zijn sinds 1988 een adviesbureau gespecialiseerd in bouwadvies, kosten advisering en kosten beheersing in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en civiele techniek. De dienstverlening wordt daarbij gekenmerkt door duidelijke communicatie, heldere adviezen en een vooruitziende blik. Klinkt dit als een bedrijf voor jou? Solliciteer dan nu!

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je bent beschikbaar voor gemiddeld 1 of 2 dagen in de week voor langere periode.
  • Je zal werken op maandag en op donderdag of vrijdag.

Skills needed

  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent communicatief vaardig

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /