Work

Medewerker Hospitality gezocht!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 12,50

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Administration

Job description

Voor ons net geopende mooie nieuwe kantoorpand in Rotterdam aan het Kruisplein (in gebouw Calypso), zoeken wij een Hospitality Medewerker die het leuk vindt om onze collega's dagelijks te voorzien van een lekkere lunch.

Op onze locatie aan het Schouwburgplein hebben we de Hospitality al in de puntjes geregeld en dat willen we graag doortrekken naar deze nieuwe werklocatie. Je kunt in het begin meelopen met de twee collega's die deze rol al bij ons invullen en zult na een aantal inwerkdagen zelfstandig aan de slag gaan op de locatie Kruisplein.

Werkzaamheden:
Inventariseren hoeveel collega's werkzaam zijn en daar de bestellingen op afstemmen, in overleg met de andere Hospitality collega's bestellen en/of ophalen van boodschappen, middaglunch voorbereiden door brood, beleg, salade, fruit en diverse dranken klaar te leggen/zetten voor de collega's. Lichte kookwerkzaamheden als het koken en bakken van eieren of het bereiden van tosti's, salade's et cetera. Begeleiden van collega's en klanten tijdens de lunchtijd tussen ca. 12.00 en 13.00. Eventueel faciliteren van lunch to go voor collega's die naar een afspraak buiten de deur gaan en opruimwerkzaamheden (afruimen van de tafels, opbergen van de lunchspullen, inruimen en draaien van de vaatwassers, onderhoud van de koffiezetapparaten, legen van de vuilnisbakken, afnemen van de tafels).

Wij zoeken iemand die net als wij veel waarde hecht aan een pauzemoment tijdens de drukke werkdag en daar graag een steentje aan bijdraagt door te zorgen voor een goede lunch. 

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Werkdagen: van maandag t/m vrijdag
  • Werktijden: tussen +/- 10.00 en 14.00 uur
  • Locatie: Kruisplein 484 in Rotterdam (goed bereikbaar met het OV)

Skills needed

  • Affiniteit met het catering/horeca werkzaamheden
  • Je bent een aanpakker
  • Laagdrempelig benaderbaar (open / vriendelijk & representatief)
  • Je bent zelfstandig
  • Je bent flexibel om te kunnen schakelen als het even anders loopt (wanneer er bijvoorbeeld ineens een wat grotere groep mensen komt eten, dat je daar creatief en oplossingsgericht mee om kunt gaan).

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Administration

/ Starts on: medio september 2022 / Den Haag /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /