Work

Student Windows Application Developer

Een tech-bedrijf gespecialiseerd in fietstrainers is op zoek naar een persoon die hun app development team kan versterken. Lijkt dit je wat? Lees verder! 

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
min. 13,39

START As soon as possible

LOCATION Leiden

TYPE IT / Programming

Job description

Het team waarin je gaat werkenis de afgelopen 3 jaar snel gegroeid. Momenteel bestaat het uit 42 mensen en 10 verschillende nationaliteiten. De App op IOS, Android en Desktop, waar je aan gaat werken, maakt verbinding met de trainers en brengt realiteit en betrokkenheid naar indoor ritten. Met de uitgebreide collectie real-life fietsvideo's bedienen ze maandelijks tienduizenden mensen. In deze klantgerichte productomgeving moeten ze voortdurend de prestaties, kwaliteit, functies en het ontwerp verbeteren. Daarnaast willen ze zich aansluiten bij het ecosysteem van Garmin, om zo een fietservaring voor het hele seizoen te creëren. 

De klanten hebben een passie voor fietsen, als Windows Developer voorzie je hen van de beste indoor cycling ervaring door het ontwikkelen en onderhouden van de Trainer Desktop apps. Je faciliteert de gebruikers met de meest bekende en spannende fietsparcoursen en multi-player functies met behulp van Bluetooth communicatie, video rendering en Realtime performance data. 

Je werkt nauw samen met de Product Owner, desktop & mobile development teamleden en andere teams zoals marketing en support om nieuwe features te implementeren en de manier van werken op elkaar af te stemmen.

Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Solliciteer!   

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 8 - 16 uur per week
  • Voor 12 maanden

Skills needed

  • Ervaring met C#/.NET
  • Passie voor technologie
  • Communicatiefvaardig in het Engels en het liefst ook in het Nederlands, maar dit laatste is geen vereiste

You might also like

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Marketing

/ Starts on: As soon as possible / Overig /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Amsterdam /

Engineering

/ Starts on: Vanaf 1 december 2022 / Leiden /