Work
Dutch fluency

IT trainee!

Enthousiaste en gemotiveerde mensen, met wo/hbo denkniveau, die fulltime willen werken en in deeltijd studeren. Ben jij dit! Lees dan verder of jij de nieuwe NewSkool IT trainee bent!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€12,00

START Zo snel mogelijk!

LOCATION Den Haag

TYPE IT / Programming

Job description

Wil je graag je wo- of hbo-diploma halen, tegelijkertijd werkervaring opdoen en ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken? En ligt je interesse bij IT? NewSkool's traineeship Werken én Studeren/IT is dan wat voor jou! Het biedt je, naast een combinatie van werken én studeren, de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in je werk en studie, maar ook als persoon. Dus, wil jij je loopbaan beginnen met een slimme voorsprong?

Naast je werk en studie krijg je als trainee tijd en gelegenheid om een traject te doorlopen waar jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Je volgt trainingen en cursussen die voor jou relevant zijn. Je ontwikkeling gaat snel, omdat je jouw nieuw verworven kennis vaak direct toepast.

Het traineesship ziet er als volgt uit:

Fase 1 – Essentials
Je begint met een kort, intensief introductietraject en stelt onder meer een loopbaanplan op; dat geeft houvast tijdens je traineeship. Als IT trainee wordt je gedetacheerd bij opdrachtgevers van NewSkool die voor jou relevant zijn. In je eerste jaar start je met vakgerichte trainingen (bijv. Agile Scrum) en behaal je in ieder geval vier basiscertificaten.

Fase 2 – Foundation
In deze fase doe je mee aan het NewSkills programma (deel 1), dat is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Je wordt op zwaardere klussen gezet in de richting waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast behaal je nog meer certificaten die voor jou relevant zijn (bijv. ITIL Intermediate) en je focust je op je studie.

Fase 3 – Young professional
Qua werk ben je zelfstandig aan de slag in het door jou gekozen vakgebied. Je doorloopt deel 2 van het NewSkills programma, dat in het teken staat van management- en adviesvaardigheden. Je ontwikkeling gaat door de combinatie van werken en studeren heel snel. Dat helpt je in je studie en motiveert je om af te studeren. En tegelijkertijd ontwikkel je je tot een IT specialist.

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Zo lang mogelijk
  • Je zal bezig zijn met verschillende projecten

Skills needed

  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Gemotiveerd om in deeltijd een studie (wo/hbo) af te ronden
  • Initiatiefrijk en flexibel
  • Digitaal vaardig
  • Goede teamspeler

You might also like

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Logistics

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible / Vanuit huis /

Engineering

/ Starts on: Vanaf 1 mei / Overig /