Work

Optimalisatie websites bij Deltares!

Onder regie van Deltares ICT ga jij de volledige set aan URL’s en Certificaten inventariseren. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 14.00

START As soon as possible!

LOCATION Delft

TYPE IT / Programming

Job description

Binnen Deltares is er een vanuit het verdere verleden een wildgroei aan websites ontstaan met daarbij zogenaamde re-directs. Het eigenaarschap van de verschillende sites is veelal onbekend en derhalve worden de sites niet meer onderhouden. Ook zullen sommige sites niet meer actief zijn.

Onder regie van Deltares ICT willen we de volledige set aan URL’s en Certificaten inventariseren. Het gaat om ca 600 entries waarvan er een status controle plaats moet vinden en dito geregistreerd moet worden.

Jij mag gebruik maken van kantoorfaciliteiten op de Deltares Campus in Delft maar mag ook vanuit huis werken. Een laptop kan in bruikleen gegeven worden, echter is het ook mogelijk om met een eigen laptop te werken.

Een medewerker van Deltares ICT draagt zorg voor uitleg aangaande de werkzaamheden en is tevens beschikbaar voor vragen gedurende het traject.

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Ongeveer 80 uur werk
  • De werkzaamheden moeten voor 29 juli afgerond zijn
  • Werkuren en werkdagen zijn flexibel
  • Vanuit huis werken is mogelijk

Skills needed

  • Excelvaardigheden en goede communicatieve eigenschappen
  • Pré als je ervaring hebt met TOPdesk
  • Pré als je ervaring hebt met CMS

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Delft /