Work

GIS Data Analist

Staat datadriven op jouw voorhoofd geschreven? Kon je eerder pythonnen dan lopen en heb je zin om de computer het werk laten doen? Dit bedrijf is op zoek naar een sociale bevlogen student die zijn handen uit de mouwen wilt steken om datasets te analyseren en slimme algoritmes te bouwen! Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan door!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Engineering

Job description

Wij zoeken een GIS/data analist die kan meedraaien in de verschillende projecten. Je verwerkt gegevens uit diverse, veelal open datasets tot bruikbare features, en werkt mee aan het ontwikkelen van slimme algoritmes om zo veel mogelijk waarde uit deze data te halen. Of je bouwt een pipeline om op een schaalbare manier data te verwerken tot een eindproduct.

DOK data is een startup uit Rotterdam die werkt aan concrete datagedreven oplossingen die er toe doen. We houden ervan om te experimenteren met data, maar wel met als doel om zo snel mogelijk tot een concrete toepassing te komen. Toepassingen met sociale impact, onze opdrachtgevers zijn veelal overheden. Zo ontwikkelen we een verkeersveiligheidsmodel (ongevalrisico.nl) waarmee overheden door middel van machine learning beter inzicht krijgen in risicovolle locaties in hun wegennet.

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 3 tot 6 maanden
  • Flexibele uren
  • 1 a 2 dagen in de week

Skills needed

  • Ervaring met programmeren in Python
  • Ervaring met databases/SQL
  • Ervaring met GIS (PostGIS is een pre)

You might also like

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Hospitality

/ Starts on: As soon as possible / Den Hoorn /

Simple jobs

/ Starts on: 13 juli / Delft /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /