Work

Commercieel Medewerker

Weet jij als geen ander je enthousiasme en glimlach hoorbaar te maken met jouw telefoonstem? Bel je daarnaast graag met zakelijke klanten en wil je niets liever dan klanttevredenheid behalen? Lees dan verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 13,35

START 30 mei

LOCATION Overig

TYPE Simple jobs

Job description

Wie is WeCallForYou:
Het kantoor van WeCallForYou is onwijs goed bereikbaar, nabijgelegen station Hoofddorp. Het team luncht dagelijks gezamenlijk. Maandelijks worden wij getraind door een expert om onszelf nog beter te maken. Maandelijks wordt er een lunch meeting georganiseerd, waarbij er ruimte is om alles op tafel te gooien. Sterker nog, je input is altijd meer de welkom.

Jouw functie:
Je pakt de telefoon en gaat zelfstandig aan de slag! Voor jouw klanten bel je met bewoners van een woningcorporatie waar een afspraak ingepland dient te worden. Heb je een commerciële insteek, dan onderhoud je het contact met je huidige relaties, neem je de telefoon aan of beantwoord je het mail verkeer. Geen dag is hetzelfde als Commercieel Medewerker bij WeCallForYou. Jij begeleidt het project van de klant en ontzorgt hen door afspraken in te plannen.

Het Aanbod:
Je reiskosten worden uiteraard vergoed. Je krijgt een laptop van de zaak. Vele doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht. Een gezellig team aan collega’s. Een toffe werkplek in Hoofddorp. Je word onderdeel van een zeer professionele en groeiende organisatie.

If you still want to know more about the job, contact Gigi Altman. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Een flexibele baan waarbij je zowel parttime als fulltime kan werken (16 tot 37,5 uur)
  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en flexibiliteit

Skills needed

  • Telefonisch klant contact zowel inbound als outbound
  • Je mailt potentiele klanten
  • Je onderhoudt het contact met bestaande relaties

You might also like

Administration

/ Starts on: 1 september 2022 / Rotterdam /

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Administration

/ Starts on: medio september 2022 / Den Haag /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /