Work

Innovatieve prompt engineer voor ChatGPT

Wil jij bijdragen aan de toekomst van de zorg door middel van innovatieve AI technologieën? Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan samen met een sterrenteam? Lees dan verder!

 

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
In overleg
€,00

START As soon as possible

LOCATION Rotterdam

TYPE Engineering

Job description

Help mee aan een innovatief project om een digitale dokter/verpleegkundige te creëren met behulp van ChatGPT. Het project omvat de integratie van een levensechte avatar in NVidia Omniverse, spraakherkenning en emotieherkenningstechnologieën. Samenwerking staat centraal in dit project waarin nauw wordt samengwerkt met de Technische Universiteit Delft, de Koninklijke Marechaussee en Microsoft.

Als Prompt Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van prompts in Microsoft Azure voor ChatGPT om interacties met onze digitale dokter/verpleegkundige soepel te laten verlopen. Hierin zal de sociale validatie van de avatar ook van groot belang zijn. Hoewel ervaring met Microsoft Azure een pluspunt is, is dit niet strikt noodzakelijk. Je werkt samen met een multidisciplinaire team van onderzoekers en ontwikkelaars om deze visie tot leven te brengen. Het project kan in overleg ook als afstudeer project worden ingevuld! In verband met deze en andere mogelijkheden wordt het uurloon in overleg met de werkgever vastgesteld.

If you still want to know more about the job, contact Emile Wesselink. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Maximaal 3 maanden fulltime
  • Kan in overleg ook als parttime project
  • Start zo snel mogelijk

Skills needed

  • Kennis van Microsoft Azure (een pluspunt, maar niet verplicht).
  • In je Master van Computer Science, of iets vergelijkbaars
  • Communicatief en sociaal vaardig

You might also like

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Administration

/ Starts on: 25 oktober / Pijnacker /

CAD/SolidWorks

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Delft /