Work

Elektrotechnicus gezocht

Een leverancier van transport technologie is op zoek naar een enthousiaste elektrotechnicus met handige IT- en data-analyse vaardigheden om het team te versterken. Lijkt dit je wat? Lees dan verder!

YOU’LL EARN
€ 16,00

START As soon as possible

LOCATION Den Haag

TYPE IT / Programming

Job description

Een technologisch bedrijf is op zoek naar een enthousiaste elektrotechnicus met handige IT- en data-analyse vaardigheden om het team te versterken. De ideale kandidaat is in staat om het reverse engineeren van CAN PID-codes voor voertuigspecifieke parameters, zoals de kilometerteller en brandstofmeter, uit te voeren.

Als elektrotechnicus zal je de OBD2-netwerkverbinding en andere CAN-bedrading in auto's onderzoeken, gegevens downloaden van voertuigen en deze vervolgens analyseren op grote schaal. Een uitzoek mentaliteit is dan ook zeer belangrijk in deze rol.

Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op het kantoor in Den Haag en je zult ongeveer 8-24 uur per week werken. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 8.30 en 17.30 en je kunt zelf de dagen en tijden kiezen die het beste bij jou passen. Het bedrijf is ook flexibel met vakanties, zolang je deze zelf goed plant.

Als student wordt er verwacht dat je minimaal een half jaar op deze functie werkt, maar het bedrijf heeft de voorkeur voor iemand die langer kan blijven. 

Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je een technische achtergrond op WO-niveau, bij voorkeur in de elektrotechniek. Daarnaast moet je vloeiend Nederlands en Engels spreken en vaardig zijn in IT en data-analyse.

If you still want to know more about the job, contact Sam Uffing. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal een half jaar
  • Werktijden flexibel in te delen tussen 8:30 en 17:30

Skills needed

  • Vloeiend Nederlands en Engels
  • Technische achtergrond op WO-niveau, bij voorkeur in de elektrotechniek
  • Vaardig in IT en data-analyse

You might also like

Engineering

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

Administration

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Delft /