Work

Duurzame carwashers gezocht!

Wil jij een schone bijbaan en ’s avonds gewoon uit kunnen gaan? Ben je representatief en houd je van cars, motoren en scooters? Word dan het gezicht van Washers. Je helpt de klant waar nodig en verricht alle werkzaamheden in de wasstraat, zodat de klant kan shinen in zijn blinkende bolide!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 14,00

START As soon as possible

LOCATION Den Hoorn

TYPE Hospitality

Job description

Ga aan de slag bij een duurzame carwash met als doel om niet alleen groener te zijn dan andere wasstraten, maar om de hospitality beleving van hotels en horeca naar jouw auto te brengen. Een state-of-the-art carwash met de nieuwste technologie. Alles voor de beste wasbeleving.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit klanten ontvangen, vragen beantwoorden en tevredenstellen. Daarnaast zal je klanten adviseren en assisteren bij de betaalzuilen en ze begeleiden naar de wasstraat. Je zal voertuigen voorbehandelen, auto's laden in de kettingwasstraat en de machines wasboxen en stofzuighal schoonhouden. Kortom een divers takenpakket waarmee de wasstraat op orde houdt. 

Binnen dit nieuwe bedrijf werken ze in een team met een missie. Namelijk om hun klanten de beste carwash beleving ooit te geven. Als teamlid ben jij een belangrijk onderdeel hiervan. Zij zien het dan ook écht als een team. Als werkgever zijn ze persoonlijk (met korte lijntjes), overzichtelijk (waardoor je duidelijke taken hebt), en vooral gedreven. Zij houden er dan ook van als je zelf initiatief durft te nemen. Heb je een idee voor een tof evenement in onze carwash tijdens Halloween? Ze horen het graag! Zie je verbeterpunten in de carwash zelf? Jullie pakken het samen aan. Naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid. Een prettige sfeer op de werkvloer is voor hen enorm belangrijk.

Pas jij binnen dit team, Solliciteer dan hier!

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Aantal uur per week is nader te bepalen
  • Ze zoeken mensen op zaterdag, zondag en doordeweeks van 12:00 tot 20:00 uur

Skills needed

  • Mr. or Mrs. Hospitality
  • Je bent een teamplayer
  • Je denkt oplossingsgericht
  • Je bent communicatief sterk
  • Je denkt met het team mee en neemt initiatief

You might also like

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Simple jobs

/ Starts on: 13 juli / Delft /

Consultancy

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /