Work

Business Automation Specialist

Wil jij organisaties helpen om hun (groei)ambities te behalen door bedrijfsprocessen te automatiseren? Lees dan snel verder hoe jij als werkstudent bij Sherpa aan de slag kunt!

YOU’LL EARN
€ 15,00

START As soon as possible

LOCATION Overig

TYPE IT / Programming

Job description

Sherpa Business Automation is een jong bedrijf, gevestigd in Halfweg, dat gespecialiseerd is in het optimaliseren en moderniseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van nieuwe diensten.

Als Sherpa werkstudent help je organisaties met het behalen van hun (groei)ambities door bedrijfsprocessen te automatiseren. Je maakt daarvoor een plan, begeleidt de organisatie tijdens het project en bouwt de gewenste oplossing. En ja, dat als werkstudent. Natuurlijk met hulp van andere Sherpa's. 

Het bouwen doen we op een pragmatische manier, bijvoorbeeld door het gebruik van Robotic Processing Automation (RPA) en zogenaamde low-code platformen zoals het Power Platform van Microsoft. Hierdoor creëren we mooie oplossingen in een korte tijd.

Verder betreft het werk 16 uur per week waarbij je één dag van 8 uur verwacht wordt op kantoor, hierbij heb je de mogelijkheid met je nieuwe collega's vanuit Delft mee te rijden, dus dat is ideaal. De andere 8 uur kan je vanuit huis werken. De tijden van het werk hier zijn erg flexibel en kan je goed afstemmen met jouw drukkere periodes als student, denk hier aan de tentamenperiode. Verder wordt er ook nog een werklaptop van Apple voor je geregeld! Wat houd je tegen om te solliciteren?  

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hof. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 16 uur per week (2 dagen)
  • Voor een onbepaalde tijd

Skills needed

  • HBO of WO denkniveau
  • Je hebt interesse in zowel de bedrijfskant als de IT-kant en hoe het een organisatie kan helpen haar (groei)ambities te behalen.
  • Je bent pragmatisch en creatief als het gaat om het verzinnen en bouwen van oplossingen.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.

You might also like

Catering

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Overig /

IT / Programming

/ Starts on: Zo snel mogelijk! / Overig /

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Den Hoorn /