Work

Approval Expert worden!

Ben jij een gedreven Approval Expert die van korte lijnen en een informele cultuur houdt? Wil je werken met hoogstaande technologieën voor klanten in binnen-en buitenland?

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
TBD

START As soon as possible

LOCATION Delft

TYPE Engineering

Job description

NMI is op zoek naar een Approval Expert! Als Approval expert onderzoek je meetinstrumenten voor internationale fabrikanten die graag een (wereldwijde) certificering willen. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor deze typeonderzoeken. De uitkomsten leg je vast in een aanbeveling of testrapportage. Jouw onderzoeken kunnen leiden tot nationale of internationale toelating van het meetinstrument op basis van regelgeving, inclusief bijbehorende interpretaties (Metrologiewet, MID, Welmec, OIML, IEC etc.). Je hebt intensief contact met je klanten en zorgt ervoor dat je ze naar volle tevredenheid over de projectstatus informeert. Een mentor begeleidt je in deze afwisselende en kennisintensieve rol zodat je na verloop van tijd samen met je team verantwoordelijk wordt voor meerdere gelijktijdig lopende projecten.

Wat vraagt NMI van jou?
Je kunt testen opzetten en uitvoeren in onze laboratoria. Je evalueert de testgegevens en maakt er een eindbeoordeling van. Verder weet je wat er bij een klant leeft en speel je daar actief op in. Je vindt het leuk om je in de techniek te verdiepen en vakkennis te delen, niet alleen met je collega’s maar ook op (inter)nationale bijeenkomsten. Je bent regelmatig op pad voor testprojecten en advieswerkzaamheden. 10 tot 20% van de tijd zal dat voor buitenlandse klanten zijn. Je bent er trots op dat je NMi kunt vertegenwoordigen als wereldwijd erkende organisatie.

Wat mag je van NMi verwachten
NMi is een service- en klantgerichte organisatie waar techniek de boventoon voert. Je krijgt betrokken en gemotiveerde collega’s en de ruimte om je ideeën en initiatieven te verwezenlijken. Daarnaast bieden we je ondersteuning om vakinhoudelijk én persoonlijk te groeien.

If you still want to know more about the job, contact Bram van 't Hoff. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 40 uur per week

Skills needed

  • Afgeronde technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur op het gebied van elektrotechniek of natuurkunde.

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Marketing

/ Starts on: As soon as possible / Overig /