Work

Adviseur met twee rechterhanden in de fietsbranche

Ga jij aan de slag bij dé fietsenwinkel in Den Haag?  Lijkt het jou leuk om hun klanten advies te geven over fietsen en zelf als monteur voor de kleinere klusjes op te duiken in de werkplaats? Lees dan verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 13,27
€,00

START As soon as possible

LOCATION Den Haag

TYPE Mechanical/Electrical-Engineering

Job description

Je belangrijkste taak is het ontvangen en adviseren van onze klanten. Daarnaast ben je ook inzetbaar in de werkplaats voor het afmonteren van nieuwe fietsen en kleine reparaties. Het is dus zeker een hele grote pré als jij op dit vlak al een hobbyist bent! Als verkoper/technicus ben jij het gezicht wat de klanten zien. Jouw belangrijkste taak is dan ook om onze klanten een warm welkom te geven en hen te helpen.

Daarnaast ben jij iemand die weet wat hij doet en onze klanten vanuit oprechtheid wilt helpen. Je bent stressbestendig en flexibel. Je hoeft zeker nog niet alles te weten, maar door jouw mentaliteit ben je in staat dit snel eigen te maken. Lijkt dit je wat? Solliciteer!     

If you still want to know more about the job, contact Sophie Avontuur (sophie@stud.nl). You will get answers to all your questions!

Duration

  • Minimaal 1 dag per week
  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar

Skills needed

  • Affiniteit met de fietsindustrie!

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible! / Delft /

Administration

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

Organization

/ Starts on: zo snel mogelijk / Den Haag /

Mechanical/Electrical-Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /