Work

Administratief medewerker HR en financiën

Ben jij een HBO- of WO-student die graag werkervaring opdoet in de HR en financiële sector? Lees dan verder

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 14,00

START Zo snel mogelijk

LOCATION Den Haag

TYPE Administration

Job description

Ben jij een ambitieuze student die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van HR en financiën? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een zorgvuldige en gestructureerde student die ons kan ondersteunen bij onze administratieve taken op de HR- en financiële afdeling. Je zult werken op ons kantoor aan de Nassaulaan in Den Haag, waar je de kans krijgt om hands-on ervaring op te doen in een professionele omgeving.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze HR- en financiële afdelingen, waarbij je diverse administratieve taken uitvoert. Je zorgt bijvoorbeeld voor het beheren van personeelsdossiers, het invoeren van gegevens in ons HR-systeem en het verwerken van declaraties. Daarnaast ondersteun je onze financiële afdeling bij het verwerken van facturen, het bijhouden van de kas en het voorbereiden van betalingen. Kortom, je zult een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Het bedrijf zoekt iemand die minimaal een half jaar bij ons kan werken, maar als het goed klikt, dan hebben is er zeker de intentie om onze samenwerking te verlengen. Het is belangrijk dat je momenteel een HBO- of WO-opleiding volgt en dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

 

If you still want to know more about the job, contact Sam Uffing. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Tussen de 12 en de 18 uur per week
  • Flexibel in te plannen werkuren
  • Er wordt verwacht dat je minstens een half jaar beschikbaar bent

Skills needed

  • Momenteel volg je een HBO of WO opleiding
  • Vloeiend Nederlands en Engels vereist

You might also like

Engineering

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

IT / Programming

/ Starts on: As soon as possible / Den Haag /

/ Starts on: Zo snel mogelijk / Den Haag /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Delft /