Work
Dutch fluency Urgent

De weg op voor de ANWB!

Zoek jij een uitdagende baan waar je veel buiten bent en ook nog eens met techniek bezig bent kom dan solliciteren bij de Wegenwacht. Je gaat aan de slag als wegenwacht waar je na het volgen van een opleiding (1 week) leert auto’s openmaken maar ook accu’s vervangen of een lekke band repareren. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 14,50
€,00

START 1 Juli

LOCATION Den Haag

TYPE Engineering

Job description

De ANWB wegenwacht is op zoek naar studenten met aantoonbare technische affiniteit om hun leden met pech langs de kant van de weg te bedienen. Je zult als een accuservicemedewerker aan de slag gaan en met een dienstauto ter plekke lichte reparaties uitvoeren zoals bijv. een band repareren of een accu vervangen. Sleutelervaring is hierin een pré maar tijdens de tiendaagse opleiding zul je ook de benodigde vaardigheden leren net als EHBO en REVI (incident management). Het is belangrijk dat je sociale skills in huis hebt; je helpt mensen graag en beantwoordt met plezier alle vragen. Je bent daarnaast geduldig en hebt een groot inlevingsvermogen. Onderweg zijn is voor jou geen probleem en je vindt het leuk om verschillende omgevingen te werken.

Er zijn verschillende opleidingsmomenten in het jaar; de eerstvolgende is in juli. Geef daarom aan wat jouw beschikbaarheid is voor deze hele maand!

Om een beter beeld van de vacature te krijgen kun je ook onderstaande video bekijken:

 

If you still want to know more about the job, contact Jip Vree (jip@stud.nl). You will get answers to all your questions!

Duration

  • Vanaf 12 uur per week
  • 1 dag in het weekend werken

Skills needed

  • Je hebt affiniteit met techniek en houdt van sleutelen (aan auto's).
  • Je hebt sociale skills en helpt mensen graag
  • Rijbewijs B vereist

You might also like

Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

IT/Programming

/ Starts on: As soon as possible / Rotterdam /

Mechanical/Electrical-Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /

Mechanical/Electrical-Engineering

/ Starts on: As soon as possible / Rijswijk /