Work

Bijbaan als buitensport service student!

Ga aan de slag als klantenservice medewerker in de buurt van Delft. Je werkt samen in een gezellig team en kunt flexibel aan de slag!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 11,50

START As soon as possible!

LOCATION Pijnacker

TYPE Administration

Job description

Deze klantenservice is niet zoals andere klantenservices. Hier heb je geen maximale gesprekstijd, handel je niet alleen klachten af, maar ga je echt in gesprek met de klant. Je adviseert hen over buitenproducten, informeert hen over de status van een bestelling en helpt bij allerlei andere vragen. De klanten zijn vaak vol van hun nieuwe buitenavontuur en daar mag jij onderdeel van zijn! Je bent als Klantenservicemedewerker het eerste aanspreekpunt voor klanten in de winkel en online via kanalen zoals telefoon, e-mail, chat en social media.

Je krijgt ook nog eens de vrijheid om thuis of met je collega’s op kantoor te werken. Doordat je ook in de weekenden en/ of avonden flexibel werkt, kun je je baan prima combineren met hetgeen jij het liefste doet!

We verwachten niet van je dat je alle ins en outs van de producten van Bever al kent, wél dat je grote affiniteit hebt met hun spullen en leergierig bent naar alles wat erover te weten valt.

Kom je bij Bever werken? Dan ga je samenwerken met de leukste collega’s in een gezellig team waar je iedere ochtend een kick-off hebt om de dag goed te starten. Je krijgt ook verschillende (actieve)trainingen en product clinics én je ontvangt 20% personeelskorting.

Benieuwd naar meer?

If you still want to know more about the job, contact Guus Meinema. You will get answers to all your questions!

Duration

  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar.
  • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar.
  • Reiskosten met OV worden vergoed.

Skills needed

  • Je hebt uitstekende communicatieskills.
  • Je kunt werken vanuit huis, nadat je volledig bent ingewerkt.

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible! / Rotterdam /

Simple jobs

/ Starts on: 20 juli / Den Haag /

Administration

/ Starts on: As soon as possible! / Pijnacker /

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Delft /