Work
Dutch fluency

Aan de slag als Environmental Compliance Support!

Wil jij deel uitmaken van een internationaal topadviesbureau in Rotterdam? Speel een cruciale rol in duurzaamheid en innovatie binnen de maritieme sector, waar veiligheid en milieubewustzijn voorop staan. Lees snel verder!

YOU’LL EARN
This is your hourly wage before taxes, you will receive additional (periodic) reservations of about 20% (See FAQ for more info)
€ 15,00
€,00

START 01-01-2024

LOCATION Rotterdam

TYPE Administration

Job description

Dit bedrijf, gevestigd pal naast Rotterdam Blaak, is een internationaal en toonaangevend classificatiebureau in de scheepvaart- en offshore industrie. Als technisch adviseur ondersteunt dit bedrijf haar klanten bij de verdere ontwikkeling van hun bedrijfsactiviteiten in overeenstemming met de huidige en toekomstige wet- en regelgevingen.  En met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid spelen zij een cruciale rol in het bevorderen van veiligheid en milieubewustzijn binnen maritieme industrieën wereldwijd. Jij kan hierin een belangrijke ondersteunende taak vervullen! 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

De scheepvaart ondergaat momenteel een ingrijpende verduurzaming, vergezeld van nieuwe wet- en regelgeving. Een opvallend voorbeeld hiervan is de EU ETS (Emission Trading System). Vanaf 2024 wordt dit Cap & Trade-systeem ook ingevoerd in de maritieme sector. Dit betekent dat schepen vanaf 2024 moeten betalen voor de uitstoot van hun CO2. Als Environmental Compliance Support maak je deel uit van een dynamisch team van vier personen dat zich specifiek bezighoudt met het beoordelen en verwerken van de door schepen verstrekte uitstootgegevens.

Deze uitdaging brengt duurzaamheid, techniek en data samen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het grondig controleren van CO2-uitstootgegevens van schepen. Hierbij voer je steekproeven uit, identificeer je outliers en verifieer je de verzamelde data. Basisvaardigheden in data-analyse en Excel zijn vereist, en een achtergrond in maritieme techniek wordt als een waardevolle aanvulling beschouwd. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team dat zich toelegt op het ondersteunen van milieuvriendelijke naleving binnen de maritieme sector.

Is dit de baan voor jou? Solliciteer hieronder!

If you still want to know more about the job, contact Emile Wesselink. You will get answers to all your questions!

Duration

  • 01-01-2024 t/m 31-05-2024; maar de start zou ook later kunnen zijn.
  • 3 a 4 dagen in de week

Skills needed

  • Basis Excel en Data-analyse vaardigheden
  • Uitstekende analytische vaardigheden en de mogelijkheid om data te interpreteren.
  • Een leergierige en proactieve instelling.
  • Klantgericht met sterke communicatieve vaardigheden.

You might also like

Simple jobs

/ Starts on: As soon as possible / Delft /

Organization

/ Starts on: As soon as possible / Schiedam /

Marketing

/ Starts on: Begin januari 2024 / Dordrecht /

Marketing

/ Starts on: As soon as possible / Vanuit huis /